رنگهای خوراکی و بیش فعالی

رنگ های خوراکی مجاز که در اکثر مواد غدایی مانند ماکارونی ، بستنی ، نوشابه ها و ژله ها، لواشک،  ادویه جات هندی، جوجه کباب، شیرینی ها، و به وفور در ایران استفاده می شود، سبب آسم، کهیر، هایپراکتیویتی در کودکان، اختلال در خواب، ام اس، تضعیف سیستم ایمنی، واکنش های آنافیلاکتیک، ایجاد فشار خون، آلرژی، کاهش سطح ویتامین ها،  حتی اثر سرطان زایی و اسیب کبدی و تشدید بیش فعالی و عدم تمرکز در کودکان می شود.والدین گرامی با یک آزمایش ساده عملکرد عدم تمرکز و بیش فعالی کودکانتان را بعد از خوردن یک بستی و یا ماکارونی که از رنگ “سان ست یلو” استفاده شده مشاهده نمایید.

از انواع رنگ ها

۱- رنگ قرمز کارموزین E122

در انواع لواشک و آلوچه و

۲- رنگ نارنجی سان ست یلو E110

در نوشابه ای زرد و نوشمک و پفک و بستنی و ماکارونی و ادویه های جدید.

۳-رنگ زرد کینولین یلو E104

در نوشمک ، پاستیل، شربت ها

۴- رنگ آبی برلیانت بلو E133

نوشمک ، پاستیل، شربت ها

۵- رنگ زرد تارترازین E102

جوجه کباب ها، شیرینی، نوشمک، ژله، جایگزین زعفران

۶-رنگ قرمز آلوراد E129

لواشک و آلوچه و آب زرشک و شربت ها

۷- رنگ قرمز پونسیو E124

لواشک ، آلوچه ، آب زرشک و شربت ها

در کنار رنگ ها مواد خطرناک دیگری همچون بنزوات سدیم که همزمان استفاده می شود در نظر بگیرید.

بیاییم مزاج فرزندانمان را با میوه جات عادت دهیم.  . https://eitaa.com/darmaneslami

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*